ÅSS STÖDCHATT - SÖNDAGAR & ONSDAGAR KL.20-21


ÅSS MEDLEMSCHATT - ÖPPEN DYGNET RUNT - Rek.Mötestid kl. 19.00


 
   ÅSS  1994 - 2019  25-års Jubileum 


 

BEHÖVER DU NÅGON ATT TALA MED?

 


 

 • ÅSS STÖDCHATT  (länk)
  INDIVIDUELLA STÖDSAMTAL

 • Både medlemmar och icke medlemmar är välkomna. Inget lösenord behövs! Söndag & Onsdag klockan 20.00-21.00
  Stödchatten bemannas av personer som är erfarna i att ge stödsamtal och rådgivning. 
  De stödpersoner du möter här på chatten är visserligen inte legitimerad sjukvårdspersonal eller terapeuter. Men de har en mycket god kunskap om ångestsyndrom och självupplevd personlig erfarenhet av att leva med och hantera ångestsyndrom, t.ex. Panikångest, Social fobi, Generell ångest (GAD) och Agorafobi. 
  Använd samma "namn" vid återkommande inloggning, för bästa service
 • GÄSTBOKEN  (länk)
  ÅSS Gästbok som vi startade i slutet av 2013 har nu haft ca 65 000 besök och här kan du läsa över 2 000 personliga erfarenheter om hur det är att leva med ångest samt många bra tankar och tips om hur du kan övervinna den. Du är också välkommen att berätta om din egen situation eller kommentera det som andra skriver.

  ÅSS´ LOKAL- & LÄNSFÖRENINGAR  (länk)

  ÅSS lokala föreningar är basen för vår verksamhet, här kan du få nya vänner, kunskap, trygghet och gemenskap. Via denna länk, kan du bl.a. se var vi idag har våra föreningar och våra lokala kontaktpersoner. Genom våra lokalföreningar han du få svar på många av dina frågor, medlemmarna berättar gärna om egna erfarenheter och stöttar dig när du känner dig rädd och orolig. Alla som är verksamma inom föreningarna har egna erfarenheter av ångestsjukdomar. Du är välkommen till föreläsningar och aktiviteter och får nya vänner som vet hur det är att leva med ångest och kan hjälpa dig bort från den.

  ÅSS MEDLEMSCHATT - Chatta medlemmar emellan
  Gratis förmån för alla medlemmar (länk)
  ÅSS MedlemsChatt skall skapa kontakter mellan våra medlemmar. Genom denna Chatt, hoppas vi att kuna skapa många nya lokala självhjälpsgrupper på nätet, som sedan kan utvecklas till personliga möten och kanske nya ÅSS föreningar runt om i landet.

  Beställ ditt personliga lösenord

 • ÅSS GÖTEBORG JOURTELEFON 031-13 70 91

  Göteborg ÅSS har en telefonlinje för att ge information och stöd till personer från hela landet med ångestsyndrom och till deras anhöriga. Jourtelefonen är öppen varje vardag mellan kl. 13.00 - 15.00. Välkommen!


  •    0771 - 22 00 60 Telefonjour

 • PSYKOLOGISKT STÖDSAMTAL ALLA DAGAR KL. 13 - 22
  Stödsamtalet till Hjälplinjen kostar lika mycket som ett vanligt telefonsamtal. Hos Hjälplinjen kan den som ringer få ett psykologiskt stödsamtal samt råd om hur man söker sig vidare inom vården för att få rätt hjälp. Samtalen är anonyma och de som svarar har bred erfarenhet av att stödja människor i kris. Alla har utbildning som exempelvis psykolog, socionom eller sjuksköterska. Öppet varje dag mellan klockan 13-22.

  Hjälplinjen är en tjänst från Inera. Inera ägs gemensamt av alla landsting och regioner. Företagets uppdrag är att koordinera landstingens och regionernas gemensamma e-hälsoarbete och utveckla tjänster till nytta för invånare, vård- och omsorgspersonal och beslutsfattare.

 • SJUKVÅRDSRÅDGIVNINGEN
  Dygnet runt - Tel. 1177  

  Tema Psykisk hälsa på 1177.se (länk)

    www.umo.se

      En webbplats för dig mellan 13 - 25 år